Strona główna Aktualności

Aktualności

Informacja o planowanych operacjach własnych LGR 20/09/2018

Data publikacji 20.09.2018

Zarząd Stowarzyszenia "Lokalna Grupa Rybacka Puszczy Sandomierskiej" zamieszcza informację dotyczacą planowanych do realizacji operacji własnych w ramach operacji:

- 1/2018/OW - Szkolenia przedstawicieli sektora rybackiego w zakresie umożliwiającym dywersyfikację źródeł dochodów - kwota dofinansowania 50 000 zł

- 2/2018/OW - Wspieranie dialogu społecznego i udziału lokalnych społeczności w badaniu zasobów rybołówstwa i zarządzaniu tymi zasobami - kwota dofinansowania 50 000 zł.

W przypadku nie zgłoszenia podmiotów zainteresowanych realizacją operacji do dnia 22 października 2018 roku w/w operacje realizowane będą jako operacja własne przez Stowarzyszenie "Lokalna Grupa Rybacka Puszczy Sandomierskiej"

Poniżej publikujemy treść ogłoszeń oraz dokumenty niezbedne do zgłoszenia zamiaru realizacji operacji.

 

 

wstecz

Kontakt:

Biuro Stowarzyszenia
ul. M. Reja 7
39-460 Nowa Dęba
tel :  15 814 21 97

NIP: 8672207668 REGON:180530965

Zapraszamy:

Pn. - Pt.  7 ºº- 15 ºº *

* Po telefonicznym uzgodnieniu możliwość konsultacji w wygodnym dla Państwa terminie !!

Nr rachunku: 96 9434 1083 2003 1300 0882 0001

Napisz do nas

OBSZARY DZIAŁANIA

Gmina Baranów Sandomierski

baranowsandomierski.pl

Gmina Bojanów

bojanow.pl

Gmina Dzikowiec

http://gminadzikowiec.pl/

Gmina Gorzyce

http://www.gminagorzyce.pl/

Gmina Grębów

grebow.com.pl 

Gmina Janów Lubelski

www.janowlubelski.pl

Gmina Kolbuszowa

www.kolbuszowa.pl

Gmina Modliborzyce

www.modliborzyce.pl

Gmina Nowa Dęba

nowadeba.pl

Gmina Potok Wielki

www.potokwielki.pl

Gmina Radomyśl nad Sanem

www.radomysl.pl

Gmina Zaklików

www.zaklikow.pl

Gmina Zaleszany

www.zaleszany.pl

 

Stowarzyszenie „Lokalna Grupa Rybacka Puszczy Sandomierskiej” realizuje Strategię Rozwoju Lokalnego Kierowanego Przez Społeczność współfinansowaną ze środków Europejskiego Funduszu Morskiego i Rybackiego na lata 2014-2020

   

Realizacja:Ideo CMS Edito Powered by: